Csanád Imréné and Kun Imréné: Kenyérfélék térfogatának vizsgálata : a térfogat alsó határértékének megállapítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 99-104. (1970)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_099-104.pdf Download (1MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Other title: | Study of the volume of bakery goods : determination of the lower limiting value of the volume |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1970 |
Number: | 2 |
Page Range: | pp. 99-104 |
Language: | Hungarian |
Publisher: | Lapkiadó Vállalat |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81056/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Additional Information: | Ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 15. 09:39 |
Last Modified: | 2023. Sep. 15. 09:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81359 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |