Kenyérfélék térfogatának vizsgálata : a térfogat alsó határértékének megállapítása

Csanád Imréné and Kun Imréné: Kenyérfélék térfogatának vizsgálata : a térfogat alsó határértékének megállapítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 99-104. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_099-104.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_099-104.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Study of the volume of bakery goods : determination of the lower limiting value of the volume
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1970
Number: 2
Page Range: pp. 99-104
Language: Hungarian
Publisher: Lapkiadó Vállalat
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81056/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer
Additional Information: Ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 15. 09:39
Last Modified: 2023. Sep. 15. 09:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81359

Actions (login required)

View Item View Item