Csanád Imréné; Kun Imréné: Kenyérfélék térfogatának vizsgálata : a térfogat alsó határértékének megállapítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 99-104. (1970)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_099-104.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Study of the volume of bakery goods : determination of the lower limiting value of the volume |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1970 |
Szám: | 2 |
Oldalak: | pp. 99-104 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81056/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 15. 09:39 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 15. 09:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81359 |
Tétel nézet |