Kenyérfélék térfogatának vizsgálata : a térfogat alsó határértékének megállapítása

Csanád Imréné; Kun Imréné: Kenyérfélék térfogatának vizsgálata : a térfogat alsó határértékének megállapítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 2. pp. 99-104. (1970)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_099-104.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_02_099-104.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Study of the volume of bakery goods : determination of the lower limiting value of the volume
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1970
Szám: 2
Oldalak: pp. 99-104
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81056/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 15. 09:39
Utolsó módosítás: 2023. szep. 15. 09:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81359
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet