Selmeci György: A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 337-343. (1973)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_06_337-343.pdf Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1973 |
| Szám: | 6 |
| Oldalak: | pp. 337-343 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81072/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Minőségfejlesztés - húsipar |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 20. 14:55 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 20. 14:55 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81541 |
![]() |
Tétel nézet |

