A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben

Selmeci György: A húsipari termékek minőségalakulása 1972-ben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 6. pp. 337-343. (1973)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_06_337-343.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_06_337-343.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1973
Szám: 6
Oldalak: pp. 337-343
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81072/
Kulcsszavak: Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Minőségfejlesztés - húsipar
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 20. 14:55
Utolsó módosítás: 2023. szep. 20. 14:55
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81541
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet