A papírkromatográfia és jelentősége az élelmiszervizsgálatoknál

Gál Ilona Emma: A papírkromatográfia és jelentősége az élelmiszervizsgálatoknál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (1) 2. pp. 86-89. (1955)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1955_02_86-89.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1955_02_86-89.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1955
Kötet: 1
Szám: 2
Oldalak: pp. 86-89
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81599/
Kulcsszavak: Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 89. p. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 22. 09:12
Utolsó módosítás: 2023. szep. 22. 09:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81665
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet