Az élelmiszerek mikrobiológiai tisztaságának jelentőségéről

Báthory Pál: Az élelmiszerek mikrobiológiai tisztaságának jelentőségéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 1. pp. 28-30. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_028-030.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_028-030.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1956
Kötet: 2
Szám: 1
Oldalak: pp. 28-30
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81601/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszer-higiénia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 22. 12:08
Utolsó módosítás: 2023. szep. 22. 12:08
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81682
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet