Báthory Pál: Az élelmiszerek mikrobiológiai tisztaságának jelentőségéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 1. pp. 28-30. (1956)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_01_028-030.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1956 |
Kötet: | 2 |
Szám: | 1 |
Oldalak: | pp. 28-30 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81601/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia, Élelmiszer-higiénia |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 22. 12:08 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 22. 12:08 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81682 |
Tétel nézet |