Élelmiszerek tartósítása kémiai úton toxikológiai kérdések különleges figyelembevételével

Kieselbach Gyula: Élelmiszerek tartósítása kémiai úton toxikológiai kérdések különleges figyelembevételével. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 153-157. (1956)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_03_153-157.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_03_153-157.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1956
Kötet: 2
Szám: 3
Oldalak: pp. 153-157
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81603/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia, Élelmiszerkémia - mérgező anyagok, Élelmiszer - tartósítás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 25. 12:39
Utolsó módosítás: 2023. szep. 25. 12:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81701
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet