Szabó Kálmán; Rezső Rózsa: Célszerű mosogatási eljárás üzemek, közétkeztetési vállalatok stb. részére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 262-265. (1957)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_05-06_262-265.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1957 |
Kötet: | 3 |
Szám: | 5-6 |
Oldalak: | pp. 262-265 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81608/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszer-higiénia, Élelmiszerbiztonság |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 26. 13:19 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 26. 13:19 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81761 |
![]() |
Tétel nézet |