Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére

Kieselbach Gyula: Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 1-2. pp. 26-29. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_026-029.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_026-029.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 26-29
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81609/
Kulcsszavak: Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 26. 14:41
Utolsó módosítás: 2023. szep. 26. 14:41
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81769
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet