Báthory Pál; Csaba Károly: Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 195-197. (1958)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_195-197.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1958 |
Kötet: | 4 |
Szám: | 7-8 |
Oldalak: | pp. 195-197 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81613/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 27. 12:29 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 27. 12:29 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81800 |
Tétel nézet |