Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai

Báthory Pál; Csaba Károly: Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 195-197. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_195-197.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_195-197.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 7-8
Oldalak: pp. 195-197
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81613/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 27. 12:29
Utolsó módosítás: 2023. szep. 27. 12:29
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81800
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet