Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai

Báthory Pál and Csaba Károly: Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 195-197. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_195-197.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_195-197.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Heading title: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 7-8
Page Range: pp. 195-197
Language: Hungarian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81613/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 27. 12:29
Last Modified: 2023. Sep. 27. 12:29
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81800

Actions (login required)

View Item View Item