Ecetférgek kimutatása és mennyiségük meghatározása

Hazslinszky Bertalan: Ecetférgek kimutatása és mennyiségük meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 116-123. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_116-123.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_116-123.pdf

Download (3MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1959
Volume: 5
Number: 4-5
Page Range: pp. 116-123
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81618/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 122. p. ; ill.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 10:37
Last Modified: 2023. Sep. 28. 10:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81845

Actions (login required)

View Item View Item