Hazslinszky Bertalan: Ecetférgek kimutatása és mennyiségük meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 4-5. pp. 116-123. (1959)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_04-05_116-123.pdf Download (3MB) |
Item Type: | Article |
---|---|
Heading title: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Journal or Publication Title: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Date: | 1959 |
Volume: | 5 |
Number: | 4-5 |
Page Range: | pp. 116-123 |
Language: | Hungarian, English, German, French, Russian |
Publisher: | Műszaki Könyvkiadó |
Place of Publication: | Budapest |
Related URLs: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81618/ |
Uncontrolled Keywords: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Additional Information: | Bibliogr.: 122. p. ; ill. |
Subjects: | 02. Engineering and technology 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies 02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages |
Date Deposited: | 2023. Sep. 28. 10:37 |
Last Modified: | 2023. Sep. 28. 10:37 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81845 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |