Kottász József; Horák Lujza: Szeszesital vizsgálati módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 251-258. (1959)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_09-10_251-258.pdf Letöltés (2MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1959 |
| Kötet: | 5 |
| Szám: | 9-10 |
| Oldalak: | pp. 251-258 |
| Nyelv: | magyar |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81621/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Alkohol |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 258. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 28. 13:31 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 28. 13:31 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81869 |
![]() |
Tétel nézet |

