Szeszesital vizsgálati módszerek

Kottász József; Horák Lujza: Szeszesital vizsgálati módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 9-10. pp. 251-258. (1959)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_09-10_251-258.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1959_09-10_251-258.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Műszaki fejlesztés - gyakorlati közlemények
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1959
Kötet: 5
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 251-258
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81621/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Alkohol
Megjegyzések: Bibliogr.: 258. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 13:31
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 13:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81869
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet