Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. : ólomtartalom meghatározása

Spanyár Pál; Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. : ólomtartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 4-11. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_01-02_04-11.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_01-02_04-11.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1960
Kötet: 6
Szám: 1-2
Oldalak: pp. 4-11
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81622/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 10. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 14:51
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 14:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81874
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet