Bontovits Lajos: A paradicsom színe. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 12-22. (1960)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_01-02_12-22.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1960 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 12-22 |
Nyelv: | magyar , német |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81622/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Paradicsom |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 21. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 28. 14:54 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 28. 14:54 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81875 |
![]() |
Tétel nézet |