Telegdy-Kováts László; Törley Dezső: A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 41-43. (1960)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_041-043.pdf Letöltés (1MB) |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1960 |
| Kötet: | 6 |
| Szám: | 3 |
| Oldalak: | pp. 41-43 |
| Nyelv: | magyar , angol , német , francia , orosz |
| Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Bor |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: 42. p. |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 28. 15:22 |
| Utolsó módosítás: | 2023. szep. 28. 15:22 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81880 |
![]() |
Tétel nézet |

