A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez

Telegdy-Kováts László and Törley Dezső: A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 41-43. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_041-043.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_041-043.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Heading title: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1960
Volume: 6
Number: 3
Page Range: pp. 41-43
Language: Hungarian, English, German, French, Russian
Publisher: Műszaki Könyvkiadó
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Bor
Additional Information: Bibliogr.: 42. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Sep. 28. 15:22
Last Modified: 2023. Sep. 28. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81880

Actions (login required)

View Item View Item