A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez

Telegdy-Kováts László; Törley Dezső: A mustok és borok szaharóztartalmának kimutatására szolgáló módszer kérdéséhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 41-43. (1960)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_041-043.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1960_03_041-043.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1960
Kötet: 6
Szám: 3
Oldalak: pp. 41-43
Nyelv: magyar , angol , német , francia , orosz
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81623/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Bor
Megjegyzések: Bibliogr.: 42. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 28. 15:22
Utolsó módosítás: 2023. szep. 28. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81880
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet