Egységes élelmiszervizsgálati módszerek összeállítása

Rajky Antalné; Vajda Ödön: Egységes élelmiszervizsgálati módszerek összeállítása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 204-206. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_204-206.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_07-08_204-206.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 7-8
Oldalak: pp. 204-206
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81628/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 02. 15:18
Utolsó módosítás: 2023. okt. 02. 15:18
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81937
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet