A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei

Heltai László; Spanyár Pál: A konzervipari termékek érzékszervi értékelésének nehézségei és az egységesebb minősítés feltételei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 9-10. pp. 283-289. (1962)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1962_09-10_283-289.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1962
Kötet: 8
Szám: 9-10
Oldalak: pp. 283-289
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81635/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Konzervipar
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 04. 12:37
Utolsó módosítás: 2023. okt. 04. 12:37
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82012
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet