Pezsgőporok vizsgálata

Sarudi Imre: Pezsgőporok vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 86-89. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_086-089.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_086-089.pdf

Download (1MB)
Item Type: Article
Other title: Untersuchung von Brausepulvern
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1964
Volume: 10
Number: 3-4
Page Range: pp. 86-89
Language: Hungarian
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - módszer
Additional Information: Bibliogr.: 89. p.
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 06. 11:11
Last Modified: 2023. Oct. 06. 11:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82101

Actions (login required)

View Item View Item