Sarudi Imre: Pezsgőporok vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 86-89. (1964)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_086-089.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Untersuchung von Brausepulvern |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1964 |
Kötet: | 10 |
Szám: | 3-4 |
Oldalak: | pp. 86-89 |
Nyelv: | magyar |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 89. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 06. 11:11 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 06. 11:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82101 |
Tétel nézet |