Pezsgőporok vizsgálata

Sarudi Imre: Pezsgőporok vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 3-4. pp. 86-89. (1964)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_086-089.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1964_03-04_086-089.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Untersuchung von Brausepulvern
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1964
Kötet: 10
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 86-89
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81644/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 89. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 11:11
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 11:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82101
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet