Kottász József: "Kevert-italok" vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 204-206. (1958)
|
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_204-206.pdf Letöltés (769kB) |
Absztrakt (kivonat)
Verfassererörtert die Berechnungsweise des Masses der Wässerung und des Mischverhältnisses der verwendeten Bestandteile bei der Prüfung der sogenannten gemischten Branntw eine und Coctails.
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
| Dátum: | 1958 |
| Kötet: | 4 |
| Szám: | 7-8 |
| Oldalak: | pp. 204-206 |
| Nyelv: | magyar , német |
| Kiadás helye: | Budapest |
| Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81613/ |
| Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - alkohol |
| Megjegyzések: | Összefoglalás német nyelven |
| Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
| Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 06. 13:56 |
| Utolsó módosítás: | 2023. okt. 06. 13:56 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82139 |
![]() |
Tétel nézet |

