"Kevert-italok" vizsgálata

Kottász József: "Kevert-italok" vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 204-206. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_204-206.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_204-206.pdf

Download (769kB)

Abstract

Verfassererörtert die Berechnungsweise des Masses der Wässerung und des Mischverhältnisses der verwendeten Bestandteile bei der Prüfung der sogenannten gemischten Branntw eine und Coctails.

Item Type: Article
Journal or Publication Title: Élelmiszervizsgálati közlemények
Date: 1958
Volume: 4
Number: 7-8
Page Range: pp. 204-206
Language: Hungarian, German
Place of Publication: Budapest
Related URLs: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81613/
Uncontrolled Keywords: Élelmiszervizsgálat - alkohol
Additional Information: Összefoglalás német nyelven
Subjects: 02. Engineering and technology
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies
02. Engineering and technology > 02.10. Other engineering and technologies > 02.10.02. Food and beverages
Date Deposited: 2023. Oct. 06. 13:56
Last Modified: 2023. Oct. 06. 13:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82139

Actions (login required)

View Item View Item