"Kevert-italok" vizsgálata

Kottász József: "Kevert-italok" vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 7-8. pp. 204-206. (1958)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_204-206.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_204-206.pdf

Letöltés (769kB)

Absztrakt (kivonat)

Verfassererörtert die Berechnungsweise des Masses der Wässerung und des Mischverhältnisses der verwendeten Bestandteile bei der Prüfung der sogenannten gemischten Branntw eine und Coctails.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1958
Kötet: 4
Szám: 7-8
Oldalak: pp. 204-206
Nyelv: magyar , német
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81613/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - alkohol
Megjegyzések: Összefoglalás német nyelven
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 06. 13:56
Utolsó módosítás: 2023. okt. 06. 13:56
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82139
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet