Bihari Edit: Fitoszterolok (fitoszterinek), mint új élelmiszer-összetevők. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 174-181. (2007)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_03_174-181.pdf Letöltés (175kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Phytosterols (Phytosterines) as new food components ; Phytosterole (Phytosterine) als neue Lebensmittelzutaten |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2007 |
Kötet: | 53 |
Szám: | 3 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 174-181 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79658/ |
Kulcsszavak: | Fitoszterolok, Fitosztanolok, Élelmiszertudomány - kutatás, Táplálkozástudomány - kutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 181. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 24. 07:24 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 08:51 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79792 |
Tétel nézet |