Fitoszterolok (fitoszterinek), mint új élelmiszer-összetevők

Bihari Edit: Fitoszterolok (fitoszterinek), mint új élelmiszer-összetevők. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 3. pp. 174-181. (2007)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_03_174-181.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2007_03_174-181.pdf

Letöltés (175kB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Phytosterols (Phytosterines) as new food components ; Phytosterole (Phytosterine) als neue Lebensmittelzutaten
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2007
Kötet: 53
Szám: 3
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 174-181
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79658/
Kulcsszavak: Fitoszterolok, Fitosztanolok, Élelmiszertudomány - kutatás, Táplálkozástudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: 181. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 24. 07:24
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 08:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/79792
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet