GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai

Mohácsiné Farkas Csilla; Farkas József: GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 195-205. (2003)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_195-205.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_195-205.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Possibilities and limits of GFP test organisms in the field of the food microbiology ; Möglichkeiten und Grenzen der lebensmittelmikrobiologischen Anwendung von GFP Testorganismen
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 2003
Kötet: 49
Szám: 4
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 195-205
Nyelv: magyar
Kiadó: Q & M Kft.
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/79840/
Kulcsszavak: Mikrobiológia - élelmiszer - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 204-205. ; ill.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. júl. 28. 12:15
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 09:04
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80088
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet