Mohácsiné Farkas Csilla; Farkas József: GFP tesztorganizmusok élelmiszermikrobiológiai alkalmazási lehetőségei és korlátai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 195-205. (2003)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_195-205.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Possibilities and limits of GFP test organisms in the field of the food microbiology ; Möglichkeiten und Grenzen der lebensmittelmikrobiologischen Anwendung von GFP Testorganismen |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 49 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 195-205 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79840/ |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia - élelmiszer - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 204-205. ; ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 12:15 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:04 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80088 |
Tétel nézet |