Léder Ferencné: Hagyományos gabonafélék új termékfejlesztési lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (49) 4. pp. 238-243. (2003)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_2003_04_238-243.pdf Letöltés (322kB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | New possibilities of product development of traditional cereals ; Neue Produktentwicklung Möglichkeiten für traditionelle Getreidesorten |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 49 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 238-243 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Q & M Kft. |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/79840/ |
Kulcsszavak: | Termékfejlesztés - gabonafélék, Élelmiszeripari technológia |
Megjegyzések: | Ill. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. júl. 28. 13:00 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 09:04 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80093 |
Tétel nézet |