Tájékoztató az élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének, ill. minőségmegőrzési időtartamának megállapítására vonatkozó eljárásról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (32) 4. pp. 234-236. (1986)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1986_04_234-236.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Information on the procedure for determination of consumability and keeping quality period of food ; Information über die Ermittlung der Verbrauchs- und Qualitätserhaltungsfrist für Lebensmittel |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1986 |
Kötet: | 32 |
Szám: | 4 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 234-236 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Pallas Lap- és Könyvkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80125/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 21. 15:53 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:52 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80232 |
![]() |
Tétel nézet |