A 150 éves Magyar Tudományos Akadémia és az Élelmiszertudomány kapcsolata

Kottász József; Nedelkovits János: A 150 éves Magyar Tudományos Akadémia és az Élelmiszertudomány kapcsolata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 5-6. pp. 229-238. (1975)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_05-06_229-238.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1975_05-06_229-238.pdf

Letöltés (3MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 21
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 229-238
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/80550/
Kulcsszavak: Élelmiszertudomány története, Táplálkozástudomány - kutatás, Élelmiszerkémia - kutatás, Élelmiszertudomány - kutatás
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 24. 09:33
Utolsó módosítás: 2023. aug. 26. 11:01
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80624
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet