Berezvai Ferenc; Szakál Sándor: A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 1-2. pp. 17-22. (1976)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1976_01-02_017-022.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1976 |
Kötet: | 22 |
Szám: | 1-2 |
Oldalak: | pp. 17-22 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/80551/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszer-higiénia, Élelmiszerbiztonság |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 22. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 24. 13:26 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 26. 10:59 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80644 |
Tétel nézet |