Telegdy-Kováts László: Manometriás módszerek jelentősége az élelmiszeranalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 121-132. (1957)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_121-132.pdf Letöltés (4MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1957 |
Kötet: | 3 |
Szám: | 3-4 |
Oldalak: | pp. 121-132 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81607/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 132. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 26. 11:12 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 26. 11:12 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81745 |
Tétel nézet |