Manometriás módszerek jelentősége az élelmiszeranalitikában

Telegdy-Kováts László: Manometriás módszerek jelentősége az élelmiszeranalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 121-132. (1957)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_121-132.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_121-132.pdf

Letöltés (4MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Rovatcím: Eredeti dolgozatok - beszámolók
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1957
Kötet: 3
Szám: 3-4
Oldalak: pp. 121-132
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81607/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - módszer
Megjegyzések: Bibliogr.: 132. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. szep. 26. 11:12
Utolsó módosítás: 2023. szep. 26. 11:12
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81745
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet