Lutter Béla; Bartha Lászlóné: A pressó-kávék minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 161-165. (1963)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_05-06_161-165.pdf Letöltés (2MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Qualifizierung von Presso-Kaffee |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1963 |
Kötet: | 9 |
Szám: | 5-6 |
Oldalak: | pp. 161-165 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81639/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - kávé |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 165. p. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. okt. 05. 11:11 |
Utolsó módosítás: | 2023. okt. 05. 11:11 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82052 |
Tétel nézet |