A pressó-kávék minősítése

Lutter Béla; Bartha Lászlóné: A pressó-kávék minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (9) 5-6. pp. 161-165. (1963)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_05-06_161-165.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_05-06_161-165.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Qualifizierung von Presso-Kaffee
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1963
Kötet: 9
Szám: 5-6
Oldalak: pp. 161-165
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81639/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - kávé
Megjegyzések: Bibliogr.: 165. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 05. 11:11
Utolsó módosítás: 2023. okt. 05. 11:11
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82052
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet