Vissza |
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. p. 4. (1989)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 171-172. (1989)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. p. 230. (1989)
KÁF jelet viselő élelmiszeripari termékek jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 43-51. (1989)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 54-63. (1989)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 2. pp. 127-128. (1989)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 181-191. (1989)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 238-253. (1989)
Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 173-177. (1989)
Szabványismertető. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 231-236. (1989)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 52-53. (1989)
Szakmai hírek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. p. 237. (1989)
Szakmai hírek I-II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 2. pp. 113-127. (1989)
Szakmai hírek I. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 178-181. (1989)
Élelmiszerek fogyaszthatósági határidejének és minőségmegőrzési időtartamának jegyzéke : 3. kiegészítés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 221-230. (1989)
Al-Himdani A.; Merész Péter; Lásztity Radomir: A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 153-166. (1989)
Bogdán Józsefné; Gasztonyi Kálmán; Harkayné Vinkler Margit; Ivánkovits Gertrúd: Kis koncentrációjú élelmiszer-komponensek meghatározása enzimes analitikával I. : élelmiszerek glükóz tartalmának meghatározása glükóz-szelektív elektród-szett alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 5-12. (1989)
Csapó János; Csapóné Kiss Zsuzsanna; Penke Botond: D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában I. : az alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 140-152. (1989)
Csapó János; Csapóné Kiss Zsuzsanna; Penke Botond: D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. : a 2-szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 201-208. (1989)
Gönczy Árpád: Az élelmiszerek minősítésének aktuális kérdései. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 20-24. (1989)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXIV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 2-4. (1989)
Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet egységesítésének irányelvei a Közös Piac országaiban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 130-134. (1989)
Molnár Pál: Élelmiszeripari termékek minőségalakulása 1988-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 2. pp. 66-112. (1989)
Nguyen Hung; Siska Elemér; Adányiné Kisbocskói Nóra; Molnár Pál: Ionszelektív elektródok alkalmazása az élelmiszer-analitikában II. : a számítástechnika alkalmazása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 209-220. (1989)
Scheuer Fred: Nagynyomású folyadékkromatográfia az élelmiszeranalitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 4. pp. 194-200. (1989)
Sebők András: Élelmiszerek mikrobiológiai irány- és figyelmeztető értékei ; Beszámoló az "Élelmiszer-reológiai Módszerek" témakörben rendezett tudományos ankétról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 30-42. (1989)
Szabó S. András: Élelmiszerellenőrzés, minőségszabályozás Dániában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 13-19. (1989)
Szabó S. András; Heydorn Kaj; Damsgaard Else: Aktivációs analízis az élelmiszeranalitikában VII. : Vanádiummeghatározás INAA módszerrel növényi mintákban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 25-29. (1989)
Tekes Lajosné; Gergely Anna; Milotay Györgyné: TECATOR Fibertec System I. készülék alkalmazása élelmiszerek rosttartalmának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 135-139. (1989)
Wittmann János: Tájékoztató módszer nyerskondenzátum és összalkaloid-tartalom meghatározására cigaretták főfüstjében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 3. pp. 167-171. (1989)