Vissza |
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 111-120. (1999)
Az Élelmiszertörvény és a Magyar Élelmiszerkönyv értelmezése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 164-176. (1999)
Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 30-32. (1999)
A FLAIR-FLOW EUROPE válogatott kutatási összefoglalói. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 229-230. (1999)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. p. 125. (1999)
Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. p. 250. (1999)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 44-56. (1999)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 121-124. (1999)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 179-189. (1999)
Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 231-249. (1999)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 57-62. (1999)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. p. 126. (1999)
Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 252-256. (1999)
A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak és irányelveinek jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 221-225. (1999)
Rövid beszámolók szakmai rendezvényekről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 226-228. (1999)
A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 33-43. (1999)
Bognár Antal; Molnár Pál: A háztartásokban végzett élelmiszerfeldolgozás során megállapított szubsztanciális változások jellemzése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 131-148. (1999)
Ducsay Tamás: Az 1998. évi hatósági élelmiszer- és borellenőrzés tevékenységéről és megállapításairól. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 67-96. (1999)
Freeman Kathy: National új ropogósító szereket kínál bundázott termékekhez. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 177-178. (1999)
Gönczy Árpád: Arckép a hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből : Dr. Nyiredy Jenő, 1865-1932. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 217-220. (1999)
Gönczy Árpád: Arckép a hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből : Dr. Vedrődi Viktor, 1839-1909. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 106-110. (1999)
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek I. : tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 9-16. (1999)
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 97-105. (1999)
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek III. : immunológiai és fizikai módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 149-159. (1999)
Lásztity Radomir: Új irányzatok a táplálkozásban és az élelmiszeripari gyártmányfejlesztésben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 195-198. (1999)
Matuz János: Mindennapi kenyerünk. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 208-216. (1999)
Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLIV. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 3-8. (1999)
Molnár Pál; Komáromy Attiláné: Beszámoló a "Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala" témájú szakmai továbbképző rendezvényről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 23-29. (1999)
Molnár Pál; Vámosné Falusi Zsuzsa: A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított termékek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 17-22. (1999)
Molnár Pál; Vámosné Falusi Zsuzsa: A "Szívbarát" védjeggyel tanúsított újabb termékek II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 160-163. (1999)
Wright Simon: Élelmiszerek biofeldolgozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 4. pp. 199-207. (1999)