Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 25.

2010

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 48-63. (2010)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 115-126. (2010)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 194-200. (2010)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 255-266. (2010)

Amtmann Mária; Csóka Mariann; Nemes Katalin; Korány Kornél: Az aranyvessző virág (Solidago canadensis L.) és méz illatkapcsolata = The scent relationship between the goldenrod (Solidago canadensis L.) flower and its unifloral honey. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 96-101. (2010)

Czipa Nikolett; Borbélyné Varga Mária; Győri Zoltán: Magyar termelői mézek elemtartalma = Element content of Hungarian beekeepers' honeys. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 153-163. (2010)

Farkas József; Beczner Judit: A klímaváltozás lehetséges hatásai az élelmiszer-biztonságra = Potential effects of climate change on the safety of foods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 219-230. (2010)

Farkas József; Salgó András: Az élelmiszerbiztonság analitikai kérdései, különös tekintettel a klímaváltozásra = Analytical challenges of food safety with particular reference to the climatic change. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 73-81. (2010)

Garai Lőrinc; Bálint Mária; Örsi Ferenc: Az A- és E-vitaminok szabvány szerinti HPLC-meghatározási módszerének felülvizsgálata = Review of the HPLC determination method for the vitamin A and E according to the standard. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 5-17. (2010)

Gál Veronika; Szerleticsné Túri Mária; Marthné Schill Judit; Zentai Andrea: Élelmiszerek akrilamidtartalma a monitoring vizsgálati eredmények tükrében = Acrylamide content of foods in the light of monitoring results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 82-95. (2010)

Hódsági Mária; Gelencsér Tímea; Salgó András: A Mixolab technika alkalmazási lehetőségei = The applicability of the Mixolab technique. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 141-152. (2010)

Lásztity Radomir: Élelmiszeranalitika - múlt, jelen, jövő = Food analysis - past, present, future. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 209-218. (2010)

Molnár Pál: "Élelmiszerfeldolgozás a háztartásokban" : könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 112-114. (2010)

Panyor Ágota: A globális élelmiszerrendszerek új irányzatai Élelmiszer- és Agrárgazdasági Világfórum Bostonban = The new trends in global food systems Food and Agricultural Economics Forum Boston. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 247-250. (2010)

Pongráczné Barancsi Ágnes; Tarján Zsuzsanna; Sipos Péter: Extenzográfos minősítés a nemzetközi búzapiacon = Extensigraphical qualification on the international wheat market. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 18-23. (2010)

Szigeti Tamás János: Nitrát- és nitrit-vegyületek jelentősége az élelmiszerekben = Nitrate and nitrite compounds in several food products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 231-246. (2010)

Szöllősi Dániel; Nemes Katalin; Csóka Mariann; Korány Kornél; Amtmann Mária: A komló és a sör aromajellemzőinek vizsgálata = Investigation of the aroma components of hop and beer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 102-109. (2010)

Süllős Gyula: A minőségmenedzsment szerepe a közétkeztetésben - élelmiszerbiztonság, HACCP = The role of quality management in catering-food safety and HACCP. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 178-189. (2010)

Temesi Ágoston; Biacs Péter; Szente Viktória: A konzervipari termékek és a konzervek fogyasztói értelmezése = Consumers' definition for canned foods and canned food industrial products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 24-34. (2010)

Várkonyi Gábor: Aktuális agrárpolitikai kérdések: állattenyésztésünk helyzete és kilátásai = Current agricultural policy issues: livestock situation and prospects. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 4. pp. 251-254. (2010)

Várkonyi Gábor: Beszámoló a "III. Magyar Agrárakadémia" rendezvényeiről (Nádudvar, 2010. március 5-6.). In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 110-111. (2010)

Várkonyi Gábor: Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 42-47. (2010)

Várkonyi Gábor: HÍR Védjegy Konferencia Budapesten. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 190-193. (2010)

Zentai Andrea: Biszfenol A kockázatának bizonytalanságai = Uncertainties of health risks of BPA. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 164-177. (2010)

Ősz Csabáné: Újdonságok az élelmiszerkönyvi szabályozásban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 1. pp. 35-41. (2010)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 19. 22:05:49 CEST.