Tudományos közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: csoportosítás nélkül | Kötet | Szám
Találatok száma: 15.

Baneth Péter; Mészáros György; Szőllőssy Imre: A vágóhídi vérfeldolgozás technológiájának műszaki fejlesztése. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 105-109. (1981)

Bartos László: A gépesitett ínkiválasztás lehetőségei a húsiparban. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 111-116. (1981)

Berszán Gábor: Új kutatási eredmények és azok gyors ipari felhasználásának lehetőségei a húsiparban. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 23-33. (1981)

Berzsenyi Ferenc: Húsipar fejlesztési feladatai. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 9-13. (1981)

Gyöngyösi József: Sertésbőrfejtőgépek higiéniai, kritikai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 97-104. (1981)

Gábor Miklósné; Vámos Károlyné: Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 69-81. (1981)

Huszka Tibor: Az Élelmiszeripari Főiskola tevékenysége a húsipari üzemmérnökképzésben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 15-18. (1981)

Huszka Tibor: Vizsgálatok bőripari célra alkalmas sertésbőr-előállítási technológia kidolgozásához. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 89-95. (1981)

Kozma Lajos: Dr. Kozma Lajos: A piackutatás feldatai a húsipari termékek értékesítése során. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 35-38. (1981)

Molnár József; Molnár Andrea: Adatok a magyar tarka húsának aminosav összetételéhez. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 63-68. (1981)

Molnár József; Varga Miklós: Adatok a magyar tarka vágóértékéhez. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 47-61. (1981)

Petres Jolán; Bogár Zsuzsanna; Ország Ferencné: Vágási melléktermékek és felhasználásukkal készült néhány termék fehérjéinek tápértéke. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 39-46. (1981)

Szilágyi Sándor: A magyar húsipar helyzete és feladatai. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 5-8. (1981)

Sánta István: A nyersanyag és a technikai-technológiai változások minőségre gyakorolt hatásai. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 83-87. (1981)

Sánta Istvánné: Az OMFB szerepe a húsipar műszaki-kutatási témáinak megoldásába. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 19-22. (1981)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 23. 17:54:16 CEST.