Vissza |
Boross Ferenc; Tóth Tiborné: A magyar almalé-sűrítmények vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53) 2. pp. 88-94. (2007)
Tóth Tiborné; Molnár Pál; Komáromy Attiláné; Boross Ferenc: A "Helyes Gyártási Gyakorlat" európai rendszerének adaptálása a gyümölcs- és zöldséglevek előállításánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (41) 4. pp. 289-301. (1995)
Kozma-Kovács Edit; Halász Anna; Hajós Gyöngyi; Sass Ágnes; Boross Ferenc: Liponsav vizsgálata sörélesztőből réteg- és kapilláris gázkromatográfiás módszerekkel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 1. pp. 18-26. (1992)
Molnár Pál; Tóthné Markus Marianna; Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése IV. : érzékszervi bírálók képességvizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (38) 2. pp. 103-112. (1992)
Molnár Pál; Tóthné Markus Marianna; Boross Ferenc: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése III. : gyümölcslevek szakértői és fogyasztói minősítése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (37) 4. pp. 208-218. (1991)