Items where Author is " Hanczné Lakatos Erika"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 6.

Article

Kapcsándi Viktória and Hanczné Lakatos Erika: Gyümölcsjoghurtok eltarthatóságának vizsgálata az ízesítőanyagok kezeléseinek függvényében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3293-3303. (2021)

Kapcsándi Viktória and Hanczné Lakatos Erika: Investigation of the shelf life of fruit yogurts as a function of the treatment of flavoring substances. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 1. pp. 3304-3314. (2021)

Székelyhidi Rita and Hanczné Lakatos Erika and Ajtony Zsolt: Application of the SPME technique for determinate the quality indicators of dairy products. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3194-3201. (2020)

Kapcsándi Viktória and Cserpán Martin and Hanczné Lakatos Erika: Impact assessment of microwave treatment of raw cow's milk on its microbiological properties. In: Analecta technica Szegedinensia, (14) 2. pp. 69-76. (2020)

Székelyhidi Rita and Hanczné Lakatos Erika and Ajtony Zsolt: SPME technika alkalmazása a tejipari termékek minőségi mutatóinak meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3188-3192. (2020)

Conference or Workshop Item

Nagy Rita and Nagy Ágnes and Hanczné Lakatos Erika and Posgay Miklós Marcel and Greff Babett: Hazai forgalomban kapható friss húsok általános mikrobiológiai állapotának vizsgálata : [absztrakt].

This list was generated on 2025. július 10. 19:21:06 CEST.