Harkayné Vinkler Margit and Hajdú Félix: A-provitaminok vizsgálata növényi nyersanyagokban és növényi alapú késztermékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 154-167. (1990)
Bogdán Józsefné and Gasztonyi Kálmán and Harkayné Vinkler Margit and Ivánkovits Gertrúd: Kis koncentrációjú élelmiszer-komponensek meghatározása enzimes analitikával I. : élelmiszerek glükóz tartalmának meghatározása glükóz-szelektív elektród-szett alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 5-12. (1989)
Harkayné Vinkler Margit and Molnár Pál: Könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 255-256. (1987)
Harkayné Vinkler Margit: A fűszerpaprika színezéktartalmának meghatározására szolgáló Benedek-féle és a vékonyrétegkromatográfiás módszer összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 195-201. (1975)