Szerző: " Harkayné Vinkler Margit"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Harkayné Vinkler Margit; Hajdú Félix: A-provitaminok vizsgálata növényi nyersanyagokban és növényi alapú késztermékekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (36) 3. pp. 154-167. (1990)

Bogdán Józsefné; Gasztonyi Kálmán; Harkayné Vinkler Margit; Ivánkovits Gertrúd: Kis koncentrációjú élelmiszer-komponensek meghatározása enzimes analitikával I. : élelmiszerek glükóz tartalmának meghatározása glükóz-szelektív elektród-szett alkalmazásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (35) 1. pp. 5-12. (1989)

Harkayné Vinkler Margit; Molnár Pál: Könyvismertetés. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 4. pp. 255-256. (1987)

Harkayné Vinkler Margit: A fűszerpaprika színezéktartalmának meghatározására szolgáló Benedek-féle és a vékonyrétegkromatográfiás módszer összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 4. pp. 195-201. (1975)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 20. 20:16:36 CEST.