Szerző: " Kerekes Erika Beáta"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Berta Máté; Molnár István; Zentai Ádám; Kecskeméti Anita; Kerekes Erika Beáta; Nacsa-Farkas Elvira; Gömöri Csilla; Vidács Anita; Kocsubé Sándor; Bencsik Ottó; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Krisch Judit: Preservation effect of cinnamon and clove essential oil vapors on shelled walnut. In: Acta biologica Szegediensis, (62) 2. pp. 141-145. (2018)

Nacsa-Farkas Elvira; Kerekes Erika Beáta; Hargitai Fanni; Vágvölgyi Csaba; Szegedi Ernő: Culture media supplemented with inorganic salts improve the growth and viability of several bacterial strains. In: Acta biologica Szegediensis, (60) 2. pp. 151-156. (2016)

Kerekes Erika Beáta: Effect of essential oils and their main components on biofilm formation and quorum sensing of food-related microorganisms. In: Acta biologica Szegediensis, (59) 1. p. 94. (2015)

Konferencia vagy workshop anyag

Kimani Bernard Gitura; Anjeche Patrick Otete; Kerekes Erika Beáta; Krisch Judit; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós: Combined action of natural phenolics and synthetic preservatives against food spoilage yeasts.

Kimani Bernard Gitura; Anjeche Patrick Otete; Szebenyi Csilla; Kerekes Erika Beáta; Krisch Judit; Papp Tamás; Vágvölgyi Csaba; Takó Miklós: Antimicrobial activity of natural phenolics against food spoilage yeasts.

Zambrano Carolina; Kerekes Erika Beáta; Kotogán Alexandra; Bencsik Ottó; Szekeres András; Vágvölgyi Csaba; Papp Tamás; Krisch Judit; Takó Miklós: Production of bioactive phenolic compounds from mango residues.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 16. 16:39:50 CEST.