Vissza |
Majadi Mariem; Aguinaga Bósquez Juan Pablo; Oǧuz Esma; Cebeci Aybike; Kiskó Gabriella; Kovács Zoltán: Application of handheld near infrared spectrometer for the characterization and viability prediction of commercial probiotic supplement.
Homlok Renáta; Kiskó Gabriella; Kovács András; Tóth Tünde; Dobó Viktória; Takács Erzsébet; Mohácsi-Farkas Csilla; Wojnárovits László; Szabó László: Effect of electron beam irradiation and the presence of antibiotics on the population ratio of resistan/sensitive bacterial cultures in model wastewater matrix with antibiotics and bacteria added prior to advanced oxidation treatment.
Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Németh Csaba; Dalmadi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentration of Allyl-isothiocyanate.
Hussein Khabat Noori; Friedrich László; Kiskó Gabriella; Hidas Karina; Németh Csaba; Dalmádi István: Microbiological status and oxidation properties of minced chicken breast meat treated with different concentrations of Allyl-isothiocyanate. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 140-144. (2018)
Tima Helga; Kecskésné Nagy Eleonóra; Rácz Anita; Kiskó Gabriella; Mohácsiné Farkas Csilla: Don, F-2 and T-2 mycotoxin assay of plant-based feedstock raw materials using the ELISA method. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1558-1563. (2017)
Tima Helga; Kecskésné Nagy Eleonóra; Rácz Anita; Kiskó Gabriella; Mohácsiné Farkas Csilla: Takarmányozásra használt növényi alapanyagok DON, F-2, T-2 mikotoxin-vizsgálata ELISA-módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (63) 2. pp. 1548-1556. (2017)
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek I. : tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 1. pp. 9-16. (1999)
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek II. : kémiai meghatározási módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 2. pp. 97-105. (1999)
Kiskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek III. : immunológiai és fizikai módszerek. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (45) 3. pp. 149-159. (1999)