Vissza |
Amtmann Mária; Csóka Mariann; Nemes Katalin; Korány Kornél: Az aranyvessző virág (Solidago canadensis L.) és méz illatkapcsolata = The scent relationship between the goldenrod (Solidago canadensis L.) flower and its unifloral honey. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 96-101. (2010)
Szöllősi Dániel; Nemes Katalin; Csóka Mariann; Korány Kornél; Amtmann Mária: A komló és a sör aromajellemzőinek vizsgálata = Investigation of the aroma components of hop and beer. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 102-109. (2010)
Majoros Emese Luca; Csóka Mariann; Korány Kornél: Sárgabarack-gyümölcs, -pálinka és -szeszesital aromatulajdonságainak feltérképezése GC-MS vizsgálatokkal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 2. pp. 77-84. (2006)
Korány Kornél; Gasztonyi Kálmán: Mesterséges élelmiszerszínezékek intenzív folyadékkromatográfiás (HPLC) elválasztása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (33) 2. pp. 108-120. (1987)
Korány Kornél: Könyvismertetés - Szabó S. András: Radioökológia és környezetvédelem. Mezőgazdasági Kiadó, Budapest, 1985. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. p. 184. (1985)
Korány Kornél; Gasztonyi Kálmán: Tartósítószerek intenzív folyadékkromatográfiás meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (31) 3. pp. 161-173. (1985)