Szerző: " Korpáczy István"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 11.

Cikk, tanulmány, mű

Korpáczy István; Lindner Károly; Varga Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VII. : javított módszer élelmiszerfehérjék biológiai értékének kiszámítására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. pp. 11-17. (1961)

Lindner Károly; Jaschik Sándor; Korpáczy István: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai II. : egyes hazai élelmiszerfehérjék aminosav összetétele és biológiai értékelése II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 3. pp. 59-67. (1960)

Lindner Károly; Jaschik Sándor; Korpáczy István: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 4-5. pp. 97-100. (1960)

Korpáczy István: Félmikromódszer lipoidok foszfortartalmának koloriméteres meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 6. pp. 145-150. (1959)

Korpáczy István: Vizsgálatok hazai termesztésű napraforgómagok olajainak foszfatida és fitoszterin tartalmára. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 3. pp. 42-47. (1959)

Korpáczy István: Formaldehid mennyiségi koloriméteres meghatározása rezorcinnal lúgos közegben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 3. pp. 77-78. (1958)

Korpáczy István: Formaldehid mennyiségi koloriméteres meghatározása egyes fenolhomológokkal savas közegben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 5-6. pp. 227-233. (1957)

Korpáczy István: Új koloriméteres módszer a szerves nitrogéntartalom mennyiségi meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 3-4. pp. 184-190. (1957)

Korpáczy István: Új módszer ammónia koloriméteres mennyiségi meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (3) 1-2. pp. 55-65. (1957)

Korpáczy István: Növényi fehérjék frakcionálása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 2. pp. 74-82. (1956)

Korpáczy István: Sütemények zsírtartalmának meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 4. pp. 205-207. (1956)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 27. 19:43:53 CEST.