Szerző: " Török Attiláné"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Török Attiláné; Kovács Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)

Török Attiláné; Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)

Török Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)

Török Attiláné: Búzafehérjék hőkezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 5-10. (1983)

Török Attiláné: Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 29-32. (1976)

Török Attiláné: Fehérjék izoelektromos fokuszálásának [!fókuszálásának] elve és alkalmazása vékonyrétegű poliakrilamid gélben. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 75-81. (1974)

Török Attiláné: Sorozatvizsgálatra alkalmas módszer a növények L-aszkorbinsav tartalmának V * 4 polarográfiás meghatározására. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 37-41. (1971)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 17. 13:32:31 CEST.