Vissza |
Török Attiláné; Kovács Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)
Török Attiláné; Felföldi Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)
Török Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)
Török Attiláné: Búzafehérjék hőkezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 5-10. (1983)
Török Attiláné: Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 29-32. (1976)
Török Attiláné: Fehérjék izoelektromos fokuszálásának [!fókuszálásának] elve és alkalmazása vékonyrétegű poliakrilamid gélben. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 75-81. (1974)
Török Attiláné: Sorozatvizsgálatra alkalmas módszer a növények L-aszkorbinsav tartalmának V * 4 polarográfiás meghatározására. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 37-41. (1971)