Szerző: " Varga Károly"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 12.

Cikk, tanulmány, mű

Kós P.; Kiricsi Imre; Varga Károly; Fejes Pál: On the isomerization of allene to propyne over A-type zeolites. In: Acta physica et chemica, (33) 1-4. pp. 109-118. (1987)

Hernádi Klára; Halász János; Varga Károly; Fejes Pál: Mild oxidation of n-butenes over mixed tin-vanadium oxides. In: Acta physica et chemica, (30) 1-2. pp. 97-106. (1984)

Fejes Pál; Hannus István; Kiricsi Imre; Varga Károly: Investigation of the skeletal isomerization of cyclopropane on Na y modified by elementary Na. In: Acta physica et chemica, (24) 1-2. pp. 119-130. (1978)

Varga Károly; Fejes Pál: Combined application of drawing and steepest descent in generating initial estimates for subsequent optimization. In: Acta cybernetica, (2) 1. pp. 53-59. (1973)

Hunya Péter; Varga Károly; Fejes Pál: Some remarks on the paper of K. Varga and P. Fejes. In: Acta cybernetica, (2) 1. pp. 61-64. (1973)

Lindner Károly; Telegdy-Kováts Magda; Jaschik Sándor; Krámer Mihályné; Szőke Sándorné; Varga Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. : borsófajtáink táplálkozási értéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 178-188. (1965)

Telegdy-Kováts Magda; Lindner Károly; Varga Károly; Szőke Sándorné; Krámer Mihályné: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXII. : étkezési paprika- és paradicsomfajták összetétele. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 7-8. pp. 235-246. (1965)

Telegdy-Kováts Magda; Varga Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XI. : adatok a vaj és margarin összetételének változásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 3-4. pp. 83-90. (1962)

Varga Károly: A szója keserűtlenítésének vizsgálatáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 7-8. pp. 207-213. (1962)

Nedelkovits János; Varga Károly: Adatok a vöröshagyma (Allium сера L.) kémiai összetételéhez I. : a hagyma mono- és oligoszaharidjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 3. pp. 54-57. (1961)

Varga Károly: Dioxiaceton meghatározása kozmetikai készítményekben. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 349-352. (1961)

Korpáczy István; Lindner Károly; Varga Károly: Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VII. : javított módszer élelmiszerfehérjék biológiai értékének kiszámítására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. pp. 11-17. (1961)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 16. 22:32:04 CEST.