Szerző: " Wagner Attila"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 10.

Cikk, tanulmány, mű

Wagner Attila; Fekete Béla; Némethné Papp Mária: A tej pasztőrözöttségének vizsgálatához szükséges H-o-krezolftalein-foszfát szintézise V. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (28) 4. pp. 173-175. (1982)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: Az o-krezolftaleinfoszfáttal végrehajtott lúgos foszfatáz próba a FIL-IDF 63:1971 tükrében III. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. pp. 157-162. (1980)

Wagner Attila: Beszámoló a III. Enzimológiai Ankétról : Budapest, 1980. március 20-21. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 4-5. p. 220. (1980)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: Izolált enzimmel végrehajtott lúgos foszfatáz próba és létjogosultsága IV. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (26) 6. pp. 229-232. (1980)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Gyetvai Judit: A tej lúgos foszfatáz próbáinak összehasonlítása a színmérés tükrében II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (24) 1-2. pp. 47-52. (1978)

Wagner Attila; Horváth Lóránd; Kiss Tibor; Borsi Miklósné: Tej és egyes tejtermékek lúgos foszfatáz próbájának változatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (22) 5-6. pp. 295-300. (1976)

Wagner Attila: A tej- és juhtej termékek pasztőrözött eredetének vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 213-222. (1973)

Wagner Attila; Merényi Imre; Dobos Kovács Mária: A termelői nyerstej kazeintartalmának gyors meghatározása különös tekintettel a kóros tejekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 133-138. (1973)

Wagner Attila; Fábián Attila; Dobos Kovács Mária; Magyar Károly: Néhány fertőtlenítőszer összehasonlító vizsgálata tejipari szempontból, különös tekintettel a jodofórokra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 71-82. (1971)

Wagner Attila: A normál és a kóros juhtej klorid ion-tartalma. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 279-282. (1971)

A lista elkészítésének dátuma 2025. április 13. 19:00:44 CEST.