Boros Ilona: Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 2. pp. 77-80. (1981)
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_02_077-080.pdf Letöltés (1MB) |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1981 |
Kötet: | 27 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 0422-9576 |
Oldalak: | pp. 77-80 |
Nyelv: | magyar |
Kiadó: | Lapkiadó Vállalat |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80570/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 79-80. |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. aug. 31. 14:16 |
Utolsó módosítás: | 2023. aug. 31. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80887 |
Tétel nézet |