Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában

Boros Ilona: Gélelektroforézises módszerek az élelmiszer-analitikában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 2. pp. 77-80. (1981)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_02_077-080.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1981_02_077-080.pdf

Letöltés (1MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1981
Kötet: 27
Szám: 2
ISSN: 0422-9576
Oldalak: pp. 77-80
Nyelv: magyar
Kiadó: Lapkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/80570/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - módszer, Elektroforézis
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 79-80.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. aug. 31. 14:16
Utolsó módosítás: 2023. aug. 31. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/80887
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet