Kottász József; Horák Lujza: Fagylaltvizsgálati módszerek VI. rész : fagylaltok száraz anyagtartalmának meghatározása infravörös besugárzással szűrőpapír és alumínium fólia felhasználásával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (4) 4-5. pp. 116-119. (1958)
![]() |
Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_04-05_116-119.pdf Letöltés (1MB) |
Absztrakt (kivonat)
Zur Trockensubstanzgehaltsbestimmung von Speiseeis eignet sich die kombinierte Filterpapier-Alumimum folien-Methode sehr gut. Die zur Trocknungnötige Zeitdauer kann mit Hilfe von in fraroter Bestrahlung noch verkürzt werden.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Rovatcím: | Eredeti dolgozatok - beszámolók |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Élelmiszervizsgálati közlemények |
Dátum: | 1958 |
Kötet: | 4 |
Szám: | 4-5 |
Oldalak: | pp. 116-119 |
Nyelv: | magyar , német |
Kiadó: | Műszaki Könyvkiadó |
Kiadás helye: | Budapest |
Befoglaló mű URL: | https://acta.bibl.u-szeged.hu/81611/ |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 119. p. ; ill. ; összefoglalás német nyelven |
Szakterület: | 02. Műszaki és technológiai tudományok 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák 02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék |
Feltöltés dátuma: | 2023. szep. 27. 08:31 |
Utolsó módosítás: | 2023. szep. 27. 08:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81784 |
![]() |
Tétel nézet |