Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása

Gál Ilona Emma: Kávéitalok tartalmasságának meghatározására szolgáló módszerek tanulmányozása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 4-5-6. pp. 120-124. (1961)

[thumbnail of elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_04-05-06_120-124.pdf] Cikk, tanulmány, mű
elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_04-05-06_120-124.pdf

Letöltés (2MB)
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Egyéb cím: Vergleich einiger Methchen zur Gehaltsbestimmung von Kaffeegetränken
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Élelmiszervizsgálati közlemények
Dátum: 1961
Kötet: 7
Szám: 4-5-6
Oldalak: pp. 120-124
Nyelv: magyar
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/81627/
Kulcsszavak: Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé
Megjegyzések: Bibliogr.: 124. p.
Szakterület: 02. Műszaki és technológiai tudományok
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák
02. Műszaki és technológiai tudományok > 02.10. Egyéb műszaki tudományok és technológiák > 02.10.02. Élelmiszer és italfélék
Feltöltés dátuma: 2023. okt. 02. 14:51
Utolsó módosítás: 2023. okt. 02. 14:51
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/81923
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet