Szerző: " Juhász Réka"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Bertold Salamon; Bényi Dóra; Friedrich László: Effect of high hydrostatic pressure at 400 MPa on quality attributes of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 148-152. (2016)

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Csehi Barbara; Bényi Dóra; Friedrich László: Effects of HPH processing at 400 MPa on proteins of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 153-157. (2016)

Gere Attila; Losó Viktor; Radványi Dalma; Juhász Réka; Kókai Zoltán; Sipos László: Csemegekukorica fajták komplex értékelése = Overall evaluation of sweet corn varieties. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 3. pp. 120-134. (2013)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 226-237. (2011)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 169-180. (2011)

Juhász Réka; Salgó András: A gyors viszkoanalizátoros technika alkalmazási lehetőségei. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (52) 4. pp. 208-215. (2006)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 8. 23:13:54 CEST.