Élelmiszervizsgálati közlemények című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 51.

1993

Arcképek a magyarországi hatósági élelmiszerellenőrzés történetéhez, 1970-1993. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 39-70. (1993)

Az állomások létrejöttének szükségessége. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 3-5. (1993)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 80-83. (1993)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 166-168. (1993)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 257-261. (1993)

Hazai lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. p. 352. (1993)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 61-75. (1993)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 229-237. (1993)

Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 336-351. (1993)

ISO szabványok jegyzéke a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területén. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 238-256. (1993)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 84-86. (1993)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 169-177. (1993)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 262-268. (1993)

Külföldi lapszemle. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 353-357. (1993)

Megjelent a Magyar Élelmiszerkönyv első része ; Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről ; KÉKI-ÉLMINFO Gyarapodási Jegyzék 1/1993. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 148-165. (1993)

Megyei (fővárosi) állategészségügyi és élelmiszer ellenőrző állomások, 1983-. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 31-38. (1993)

Megyei (fővárosi) élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek, 1970-1982. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 22-31. (1993)

Megyei (városi) minőségvizsgáló intézetek, 1950-1969. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 16-21. (1993)

A Nemzetközi Gyümölcslé-Szövetség Módszerkönyvének tartalomjegyzéke. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 76-79. (1993)

Vegykísérleti és vegyvizsgáló állomások, 1894-1945. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 6-15. (1993)

Vegykísérleti és vegyvizsgáló állomások, 1945-1949. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 15-16. (1993)

Válogatott példák a HPLC biotechnológiai alkalmazásáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 332-335. (1993)

A hatósági élelmiszer-ellenőrzés 1894-ig. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). pp. 5-6. (1993)

A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39). p. 3. (1993)

Biacs Péter; Erdész Sándor: Minőségi Hét Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 59-60. (1993)

Biacs Péter; Tóth Árpád: Paprikaőrlemények szártartalom mérése fotoakusztikai spektroszkópiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 39-44. (1993)

Csapó János; Einarsson Stefan: Élelmiszerek és takarmányok D-aminosav tartalma I. : az aminosav enantiomerek szétválasztása és meghatározása az 1-/9-fluorenil/etil-kloroformáttal történő származékképzés után fordított fázisú folyadékkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 290-302. (1993)

Gajzágó Ildikó; Balázsy Andrea: Összehasonlító vizsgálatok a LECO FP-428 gyors fehérje meghatározóval és Kjeldahl módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 303-308. (1993)

Greber P.; Heppler Ch.; Hodel Ch.; Lang H. R.; Mauser R.; Reust J. B.; Seltner H. D.: Módszerek nyomelemek meghatározásához. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 187-201. (1993)

Gönczy Árpád: A magyar hatósági élelmiszerellenőrzés kialakulása és rövid története IV. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 45-54. (1993)

Gönczy Árpád: A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története V. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 133-142. (1993)

Hajós Gyöngyi: Elektroforézis és alkalmazása az élelmiszerfehérjék elválasztásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 6-25. (1993)

Harkay Tamásné; Csomárné Bognár Kerka: Tájékoztató a CEN/TC 275 "Élelmiszervizsgálatok horizontális vonatkozásai" Műszaki Bizottság tevékenységéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 225-226. (1993)

Kovács Erzsébet: Emulgeátorok sikérszerkezet módosító hatásának vizsgálata valorigráfos módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 26-30. (1993)

Kovács Erzsébet: Főtt tészták állományi pontszámának meghatározása műszeres méréssel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 115-121. (1993)

Lásztity Radomir: A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről : az EURO-FOOD-CHEM VII. konferencia tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 273-277. (1993)

Molnár Jeannette; Sárdy Miklós: Az oxidált LDL mérési módszereinek összehasonlító vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 31-38. (1993)

Molnár Pál: Az EOQ VI. Nemzetközi Élelmiszer Minőségügyi Konferenciája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 314-331. (1993)

Molnár Pál: Beszámoló a Codex Alimentarius Analitikai és Mintavételi Módszerek Bizottság XVIII. üléséről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 55-58. (1993)

Molnár Pál: Beszámoló a FECS Élelmiszerkémiai Munkacsoport Közép-Európai Kapcsolatok Albizottságának 1993. évi tevékenységéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 227-228. (1993)

Molnár Pál: Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVIII. kötetéről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 1. pp. 3-5. (1993)

Molnár Pál: Dr. Gasztonyi Kálmán - Dr. Lásztity Radomír: Élelmiszer-kémia 1. - Mezőgazda Kiadó, Budapest, 1992. : [könyvismertetés]. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 178-179. (1993)

Molnár Pál: A hatósági élelmiszerfelügyelet és -szabályozás külföldön IV. : élelmiszerek előállításának és forgalmazásának szabályozása az Egyesült Királyságban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 220-224. (1993)

Molnár Pál; Pallóné Kísérdi Imola: Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése V. : a fogyasztói preferencia és averzió dinamikája. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 278-289. (1993)

Nagy Enikő; Jobst Kázmér: Italaink alumínium tartalmáról. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 202-205. (1993)

Nagy Erzsébet; Gosztonyi Etelka: Benzoesav és szorbinsav egymás melletti meghatározása nagynyomású folyadékkromatográffal. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 206-213. (1993)

Salamon Aurél; Katona László: Az élelmiszerek minőségalakulása 1992-ben a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 93-114. (1993)

Sebestyén Róbert: A környezeti radioaktív szennyezettség alakulása Győr-Moson-Sopron megyében 1981-1990 között. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 122-132. (1993)

Szabó S. András: Aktivációs analízis az élelmiszer-analitikában X. : gamma-aktivációs analízis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 309-313. (1993)

Tanács Lajos; Gerő László; Kovács Krisztina: Műtrágyázás hatása őszi búzafajták terméshozamára, sütőipari és egyes beltartalmi tulajdonságaira. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 3. pp. 214-219. (1993)

Várkonyi Gábor: Beszámoló az EOQ MNB Élelmiszer Szakbizottság márciusi rendezvényeiről. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 2. pp. 143-147. (1993)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 29. 19:48:42 CEST.